top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMyriam Beeckman

Meteen verkocht

Karine en ik, wij kennen elkaar als lotgenoten. Dat ze een ‘straffe’ was, wist ik dus al, maar nu heeft ze me compleet verrast met haar kledinglijn Neliane. Als lymfoedeempatiënten weten wij maar al te goed: het is echt niet gemakkelijk om gepaste kledij te vinden. Vooral de zomer is een ware hel. Het mag niet te bloot, niet te strak en zeker niet te zwaar. Vind dat maar!


Toen ik het allereerste modedefilé van Neliane bijwoonde, was ik verbaasd over zoveel expertise. Werkelijk over elke naad, elke snit en elke stof is nagedacht in functie van lymfoedeem. Ledematen krijgen alle ruimte, de stoffen voelen vederlicht en de blouses en kleedjes vallen gracieus om elk figuur heen. Ook de vrolijke felle kleuren en modieuze motieven vallen meteen op. Deze lijn ademt elegantie uit, ideaal voor de vrouw die opgekleed door de dag (en avond) wil. Stijlvol en tóch comfortabel.

Na de modeshow mochten we de stukken zelf passen. Deze protomodellen moesten eerst onze kritische blik en tastzin doorstaan voordat de volledige collectie kon ontwikkeld worden. Aan de gezellige drukte te horen, de vele oohs en aha’s voor de spiegel, dachten wij er allemaal hetzelfde van: deze kleding is net wat we zochten.


Ik ben alvast heel benieuwd naar het vervolg. Bedankt voor de gastvrijheid, Karine!

259 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page