top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNeliane

Nieuwe collectie Spring & Summer 2020

Daar is de lente, daar is de zon… Eindelijk! 🌸🌾🌞

Laat je (ver)leiden door de natuur in zacht pastel, fleurige motieven en frisse accenten. Dat vat – geheel toevallig, zeg – ook onze nieuwe collectie Spring & Summer 2020 samen.

Comfofashion voor élke vrouw

Voor wie ons label nog niet kent: Neliane maakt comfofashion voor élke vrouw. Wij zijn een unieke brand, omdat we elegantie steevast combineren met draagcomfort voor ieders figuur. Waarom? Omdat elke vrouw het verdient om te stralen, simpelweg.



Neliane belichaamt:

· tijdloze fashion

· voor elke leeftijd

· voor elk figuur

· en ieders smaakpallet

· met fleurige kleuren

· en unieke designs

Onze stuks zijn onderling supergemakkelijk combineerbaar en we bieden een uitgebreid assortiment van rokken, broeken, blouses en kleedjes. Stuk voor stuk feelgood comfofashion dus, die je zowel casual als chic kan dragen.

Maar ons hoef je niet te geloven! Kijk zelf gerust eens rond in onze webshop.


Of kom naar één van onze pasevents of modeshows (in het post-coronatijdperk, wel te verstaan).

Cosy Coffee Moments

Zo stelden we midden februari onze nieuwe collectie voor tijdens een supergezellige namiddag “Cosy Coffee Moments”. Neliane en Moonica waren te gast bij Kinetics, een groepspraktijk voor kinesitherapie in Lokeren, waarvoor nogmaals onze dank.

Zo’n namiddag mag je echt niet missen, dames, als je houdt van fashion en genieten. Dat doe je bovendien helemaal gratis en je geniet ook nog eens van exclusieve kortingen. Joehoew! 😍



Heerlijk (gratis) genieten

Deze foto’s zeggen genoeg, niet? De aanwezige dames werden eerst verwend met een modeshow door onze huismodellen en ontdekten zo de nieuwe collectie comfofashion van Neliane en Moonica.

Nadien kregen ze een professionele maquillage en advies door visagiste Barbara (Oriflame producten). Ondertussen genoot iedereen van heerlijk geurende koffie en zoete gebakjes.

En dat alles helemaal gratis! Een ideaal uitje met je dochter, mama, zus of je allerbeste vriendinnen, wat denk je? Hou onze agenda zeker in de gaten, als je er de volgende keer ook wil bijzijn.

Shop nu al online!

Shop en bestel jouw favoriete stuks gewoon nu al online.

De verzending is trouwens ook geheel gratis.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page