top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverkarine.tollenaere

Neliane op de Goed Gevoel beurs!

Afgelopen weekend werd Neliane aan een groter publiek voorgesteld. Na de succesvolle lancering op 10 maart vonden we het tijd om aan een groter event deel te nemen. De interesse in Neliane was massaal wat nog eens bewijst dat er wel degelijk nood is aan aangepaste kledij voor lymfoedeempatiënten. Samen met mijn designer Annick, die head- en breastwear ontwerpt onder de naam Moonica, heb ik mijn concept uitvoerig toegelicht. Het verhaal van zovele lotgenoten was telkens aangrijpend. Doch de bevestiging dat ik zovele mensen met deze kledij hun zelfvertrouwen en elegantie kan teruggeven, motiveert me nog meer om naarstig aan mijn kledinglijn verder te werken. De prototypes staan bijna op punt en kunnen snel in productie gaan. Meer nieuws volgt! Tot snel!
63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page